Just, just, no sé si va ser, però necessari si. No coneixiem la victòria fins ahir. excepte la de un tal vacant, clar, i va anar justeta. En els cincs primers taulers erem inferiors, per poquet, però inferiors i en els tres ultims superiors.

Crec sincerament que per sota de 2000 de elo, es poc influent la diferència, Ahir es va demostrar, al primer tauler, vaig guanyar amb certa facilitat, tot i no aprofitar un mat en cinc, que no vaig ni calcular, exercici per divendres en la nostra tecnificació col.lectiva.

Al segon tauler, en Xavi GM, optar per una siciliana tancada, barreixada amb un atac indi de rei, y barrejat amb una formació Maroczy, total: derrota.

Al tercer, a en Marco GM, va apareixer la verge, de la má de la justícia, 2-1-

Al quart ni la justicia ni la verge, li van apareixer al presi, l Alberto. tres partides, tres derrotes.

Al cinqué, en Carlos Saez, guanyar amb solvència a un rival lleugerament superior en elo.

Als tres darrers taulers, on erem superiors, en Bañon va perdre, sense massa resistència, i en Lucas entaular amb blanques contra un rival 50 punts inferior.

On van apareixer la verge i la justícia juntes es  a la partida d,en Luis Julbe,; un final d,alfils de diferent color, que el rival va entregar lamentablement pel seu equip fen el 4,5 a 3,5 final.

En aquesta posició molt sencilla, que no vaig veure, perqué estava fent fotos, jugant Axd5+, es juga un final amb dos peons passats i lligats, amb les dames al tauler, En Julbe, va preferir a l, aparició de la verge, o potser la foto per l, album de Panini.

Aquí si qu era clarament taules.

En aquesta jornada, no s´ens ha aparegut la verge perqué el Sabadell va derrotar al Sant Joan, i el Cerdanyola al Balsareny, menys important per nosaltres, però encara necessitem una victòria més.

Ja em van dir de petit, quan em vaig trencar el braç a dos llocs, que no anés a  aquest llocs.

Efemeride de la setmana; Steinitz derrota a Tchigorin 4 de febrer del 1889 10,5 a 6,5, 2ª matx pel títol, a l,Havana.

Efemérides del mes : Savielly Tartakower neix el 21 de febrer de 1887

Un comentario en «La justicia, es com la verge; si no apareix de tant en tant, crea dubtes. Terrassa “C” 3,5- Congrés “B” 4,5»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *