Avui jugavem, contra un altre municipi trànsfuga, en la seva primera accepció, persona que pasa d,una banda a un altra, no en sentit polític. De la comarca del Vallés Oriental al Moianés, al 2015. políticament, es la vila natal de Enric Prat de la Riba, un artífex del sentiment nacional catalá, A “La nacionalitat catalana”, manifesta el concepte de nació desde el punt de vista de un esser viu.

En teoría, per elo, erem superiors als 4 darrers taulers, e igualats als 4 primers, la realitat es va girar en contra, quan en Joan Sorribas, cosa poc habitual, queia pràcticament en l’obertura, primer resultat del matí.

Al mateix temps jo lluitava per desequilibrar la partida de un rival que venia de fer taules amb dos jugadors superiors.Els nostres GM,s estaven clarament pitjors, i per la cua el ùnic clarament superior, era en Bañón, que ell si feia valer la diferència d,elo.

El següent punt era pels nostres colors, una partida en la que surto de l’obertura sense cap avantatge i amb un joc enérgic, en el que el meu rival no es trobar còmode, domino clarament: per cert estreno casella de nacionalitats, era Hongarés,

El seguent va ser el Lucas que tenia una posició clarament millor, però va donar contrajoc al rival, taules.

En Carlos Saez, equilibrat i taules.

Els nostres GM, Javi, dos peons per sota i patint, va passar, per amabilitat del rival a peça de més, punt per casa, i en MA, lluitant desesperadament; i fer constar la queixa de tenir que omplir les actes de dos equips, delegats que arriven tart, jugadors que comuniquen la baixa tard,etc

Aci,´anticipant la victòria, li vaig comunicar al Alberto, necessitem mitg punt, aci va pasar al contrari que a Vilatorrada, on no s’adonar que tenia peça de menys, avui el que no s,en ha adonat he estat jo. Un MF que em donava clase, em va dir, primer conta els peons, però dels alfils no em va dir res. L’única diferéncia, es que avui, la peça l,ha entregat ell.

En MA, acumular la segona derrota consecutiva. Necessitem els seus punts.

Contra un sival directe, no ens valia l,empat,i més quan avui el Terrassa, amb l’alineació de fora de casa més fluixa ha empatat a Vilatorrada, nosaltres varem quedar 7-3, i ells 4-4.

Efemérides de la setmana: Tal dia com avui Capablanca juga contra 104 taulers a Cleveland, guanya 103 i unes taules.

2ª de la setmana:: Boris Spassky neix a Leningrad el 30 de gener de 1937

Efemerides del mes: el dia 17 de febrer de 1934 Siegbert Tarrasch, mor a Munic als 72 anys.

La setmama vinent més

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *