La primera vegada que jugava contra un equip amb patrocinador, i vaig sentir curiositat, i més després de la derrota sense atenuants. Només en Carlos Saez i en Javi GM  anotaven victòries, i en Sorribas el mig punt restant.

Curiositat perqué al teclejar el cognom només sortien bancs venen els seus crèdits dubtosos, a una entitat nord-americana, de capital-risc fundada a Dallas Texas, Lone Star , que es la tercera en volum a Espanya, després de la compra de 7000000 en crédits a Caixabank, el que s,anomena fons voltor, vaja.

Bé es només curiositat, com han acabat patrocinant un equip d’escacs. Bo per la seva imatge?, potser necessari, per l,economia, el Banc de Sabadell, també va vendre hipoteques al fons.

La derrota va ser dolorosa, perqué el elo dels jugadors visitants estava molt per sota del nostre i era un objectiu clar, Jo com a primer tauler devia haver rematat la partida abans de cometre un error garrafal.

Amb el 1,5 a 0,5 les partides es varen decantar poc a poc cap a la derrota definitiva.

A destacar la actuació d,en Javi Romero, la nostra eterna esperança, al fer taules contra un 2324,

el més gran dels Anglada, i amb el seu elo de 1729, 595 punts¡menys; una Petroff aburridísima de o,o de principi a fi. Bé per tu Javi.

Els guanyadors, Javi GM i en Carles Saez.

Efemeride de la setmana del mes i del secle:

17 de Febrer de 1974 Madrid, Real Madrid 0- FC Barcelona 5

“No hay nada más que decir”.

Efemerides d,escacs :  El 1o de febrer de 1910, Lasker empata a Berlin per retindre el titol mondial, contra Schelechter, res a veure amb els supermercats.

La setmana vinent, més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *