Repetició, si, però no de jugades, sino de jugadors, Efectivament, hi havien tres jugadors a la sala de joc del Escacs Santpedor, amb el nom de Joan Codina; dos Santpedorencs i un congresista. 

La FIDE , declara 26 Codina a les seves llistes. 3 noies i 23 nois. Dos amb bandera cubana, un francesa i 23 espanyola. Rating de 2093 a 1486 i 9 Joans.

A Santpedor 3 dels 9, un 33%

El més ilustre santpedorenc abans de Josep Guardiola, el timbaler del Bruc, que ens rebia  a la Plaça Gran, per  jugar el penúltim matx, mirant de puntuar, per no entra en empats per evitar el descens.

Per rating, eren un xic superiors en tots els taulers, peró molt poc, Aquest cop les partides van ser molt lluitades sobretot al meu tauler, sense errors hasta que el meu rival va cometre en la penúltima jugada i jo esgotat vaig rebutjar amb oferta de taules, generós que soc.

En Carles Saez, enfront de dos dels tres Joan Codina. El tercer no hi es, no per res, es que va acabar molt abans.

La plaça Gran de Santpedor. I no no hi ha cap carrer Josep Guardiola, pero al 1 d,Octubre si.

En Marco GM, va guanyar amb sólvencia, el rival va contratacar el seu habitual Gambet de Dama, amb un contragambet Albin, en que va conseguir tots els objectius de l,obertura, però es va ensigalar, aquesta paraula no es al diccionari, però hauria de ser-hi, equivalent a fer-se la pitxa un lio, ho proposaré al Institut de Estudis Catalans. Va facil.litar la victoria als nostres colors.

En Sorribas, sòlid com sempre mitg puntet més. i En Javi GM al tercer tauler, en el que no és el seu millor any, perdia de nou, ànims.

I poc despré en Saez pactava taules posant el 2,5 a 2,5 al marcador

I a la millor jugada del matx, en Marco negocia 3 empats a les tres partides restants, 4 a 4, i el per equips salvant la categoria, i no haver de esperar a l,encontre amb el Cerdanyola “C”, que vindrà a tot contra nosaltres. Amb la victòria, empatarà amb el Balsareny-Sallent, i tenint millor desempat, obté l,ascens. Ves que no els guanyem, peró es altament improbable.

Aquesta vegada l,esmorzar, només em va fer arribar tard a mi, però ja sabeu que no pateixo de distrets de temps, gaire sovint.

Efemeride del mes Botwinnik- Petrosian matx a Moscou

Efemeride de la setmana   el 18 de Març de 1969 neix Vassily Ivanvchuk Berezhany, Ucraina

la setmana vinent l, u per u

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *